Гибона с интересно изказване за контролите: Почваме с Русия, после пребиваме някой и сме готови за Световното

Национали Волейбол мъже Тренировка Пламен Константинож(7)

Селекционерът на националния ни волейболен отбор Пламен Константинов призна след триседмичния лагер на Белмекен и двустранната игра снощи в София, че им е рано за контроли с Русия, но после могат да пребият някои от следващите съперници в проверките и да започнат с добро настроение на Световното първенство, на което сме домакини заедно с Италия.

Контролите с Русия идват малко рано, но те нямаха друга възможност, защото те отиват след това на турнира „Хуберт Вагнер“, който ние отказахме заради поляците. Руснаците нямаха друга възможност, малко ни е рано за контроли, но все пак са мачове срещу най-добре играещия отбор в момента в света. Първите контроли в Москва ни се отразиха зле, депресирахме се и тръгнахме с лошо настроение в Лигата. Не бяхме готови за това ниво и като че ли малко се притеснихме. Сега сме ги направили в началото, за да можем да наваксаме с психологията преди световното първенство. За да може да се отпушем накрая, да пребием някои от следващите съперници и да не почваме световното с лошо настроение от Русия.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ