„Запро Динев в ЦСКА. Here We Go. Светкавично бърз български флангови нападател.“

7 Dni Sport02.05.2023
Screenshot 2023-05-02 at 13.17.45

Скаутското звено на тима на ЦСКА е подготовка за силна лятна селекция. „Червените“ имат няколко позиции, на които е задължително, да се подсилят, за да бъдат още по-конкурентни на Лудогорец и да направят силен пробив в ЕКТ.

Едно българско име правил отлично впечетление и вече е влезнало в радарите на ЦСКА, става въпрос за Запро Динев от отбора на Беласица Петрич, който се подвизава във Втора лига на България. Именно този играч вчера изнесе истински рецитал срещу Спартак Плевен и реализира хетрик за победата с 3:1 като домакин. Бяла заема седмата позиция във второто ниво на професионалния ни футбол.

В своята кариера футболиста Запро Динев има 105 мача, реализирал е 21 попадения, дал е 5 асистенции и е получил 12 жълти картона. Това е сериозен актив за 23 годишен футболист. През кариерата си Запро е защитавал цветовена на Ботев Пловдив, Септември София, Миньор Перник, Беласи Петрич, Витоша Бистрица и Септември Симитли.

Заради чудесните качества и форма, в която се намира играча е сигурно, че и други отбори освен ЦСКА ще се сетят за услугите на Запро Динев. Феновете на „червените“ се радват, че в селекцията на ЦСКА има поглед и върху български играчи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ