Етър посреща дубъла на ФК ЦСКА 1948 в дербито на върха във Втора лига

Етър

Етър посреща днес дублиращия отбор на ЦСКА 1948 в дерби на върха във Втора лига, което противопоставя двата категорично най-добри състава в групата. Двата тима са с най-малко загуби – по 4, като мачът изправя отбора с най-резултатно нападение срещу този с най-добра защита. „Виолетовите“ са допуснали едва 4 гола досега в десетте си пролетни мача!

Двубоят е от 18:00 ч. на стадион „Ивайло“ с главен съдия Стоян Арсов от София и асистенти Владимир Ташков и Асен Крумов. Четвърти съдия е Любослав Любомиров, а съдийски наблюдател – Радан Мирянов.

Етърци победиха през есента съперника като гости с 1:0 и са амбицирани с нова победа днес да докажат класата си. Срещата пропускат наказаният защитник Валери Христов и контузеният Николай Янков. Опитният Даниел Младенов до последно ще е под въпрос, а в игра се завръща след наказание Кольо Станев. При победа „болярите“ ще дръпнат с 11 точки аванс пред преследвачите си по пътя към заветната цел – завръщане в елита.

Билетите за мача ще бъдат пуснати в продажба в 14:30 ч. във фен магазина, а от 16:30 ч. – и на касата от страната на Спортния диспансер. Входовете на стадиона отварят в 17 часа. От великотърновския клуб апелират към гражданите да не паркират автомобилите си пред централния вход на стадион „Ивайло“ на 1 май, тъй като паркингът ще е затворен заради футболната среща.

От клуба призоваха феновете на отбора за пълна подкрепа.

Ето какво написаха в официалната си фейсбук страница:
Очакваме ви на стадион „Ивайло“! Бъдете отново 12-ият играч на „виолетовите“!

 

Автор на снимката: Анатолий Йорданов


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ