„Фернандо Каранга е извършил зверство. Трябва да се знае истината. Откриха гаджето му от Беларус в безпомощно състояние.“

7 Dni Sport27.04.2023
ЦСКА - Етър, Фернандо Каранга

Бившият голмайстор на ЦСКА Фернандо Каранга е застрашен от все по-големи проблеми, след като в неделя бе арестуван в родината си Бразилия заради домашно насилие.

Тогава стана ясно, че приятелката му – 29-годишна жена от Беларус е намерена в безпомощно състояние на улицата в квартал „Боа Виагем“ в Ресифе.

В последните дни медиите в Бразилия разкриха още подробности за случилото се. Те твърдят, че след като партньорите били в нощно заведение Каранга се качил на колата си и започнал да кара изключително бързо, въпреки че е употребил алкохол. Половинката му е поискала да спре и той я е избутал от автомобила.

След като ходила 3 километра тя стигнала до дома им, където обаче двамата влезли във физическа саморазправа. В крайна сметка попаднали в басейна на двора, а Каранга опитал да удави жената. Когато тя се измъкнала пробвала да го удари с бутилка вино, но нарязала ръката си, а след това бразилецът я изгонил на улицата. Той продължава да е в ареста.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ