Владо Елезов: Споделям ви прясна информация. Пирин оттегли подкрепата си за Бербатов, срещу обещание за лиценз за догодина.

7 Dni Sport22.04.2023
Screenshot 2023-04-22 at 13.07.30

От Фейсбук профила на Владимир Красимиров Елезов:

„Свежа и достоверна информация от спиртоварната в Бояна, или т.нар бфс:

В съда от Пирин вчера е внесен отказ от декларацията за свикване на конгрес = ОТТЕГЛЯНЕ НА ПОДКРЕПАТА за Димитър Бербатов и екипа му Р-Еволюцията е тук , срещу ОБЕЩАНИЕ за лиценз за догодина.
Всеки да го разбира както иска, но ето кратка хронология на събитията:

1. Гонят се Селската чуждестранни инвеститори, футболни хора с финансови възможности и дългосрочен план за клуба, защото “ще докарат пет маймуни” Б.а лицето, изрекло публично фразата още заема обществена ръководна длъжност в областен център на държава от ЕС през 2023г.

2. Назначават се дилетанти в управлението на клуба, чийто таван на възможностите е да размахват албаджийски тефтер с молив зад ухото или просто казано аналогови играчи в дигитален свят.

3. Отива се в сърцето на алкохола, където се сключва сделка с ръководството на спиртоварната и се забива нож в гърба на човека, чиято кандидатура именно Пирин първи издигна.

Разбира се, за всичко е виновен Велислав Елезов (профани, изплатете му дължимите заплати, че ми виси със заем!)
Дано всички тези глупости не се отразят на отбора и г-н Янев и да останем в А група!“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ