Истината за новата красива дама до Григор Димитров – Самара и луксозната и червена рокля

7 Dni Sport17.04.2023
Григор Димитров,

Началото на клей сезона не беше особено успешно за Григор Димитров, който претърпя поражение от Иржи Лехечка още във втория кръг на Мастърса в Монте Карло и така трябваше да се раздели с цели 315 точка от актива си за световната ранглиста на ATP, тъй като през миналата година достигна до 1/2-финалите на надпреварата в Княжеството.

Това естествено имаше много негативно отношение върху Григор и неговото подреждане в класацията на играчите, като той от днес заема 31-ва позиция, отстъпвайки с цели 6 места назад спрямо миналата седмица.

Все пак добрите новини са свързани с обстоятелството, че най-добрият български тенисист не е достигал отвъд третия кръг на нито един от останалите големи турнири на червени кортове през 2022-ра и още през идните дни би могъл да си възвърне позициите в топ 30, ако се представи на достатъчно високо ниво в Барселона.

Преди няколко седмици нашето момче направи любопитна публикация в социалната мрежа Инстаграм. Там той качи кадър на голямата красавица – Самара Джансън Сатамиан, която е талантлива художничка, а той решил да подкрепи. Григор се показа като истински кавалер и качи красива снимка на госпожицата в луксозна червена рокля.

Дамата е много благодарна на Григор Димитров за подкрепата и се очаква, да му върне жеста като подкрепи нашето момче на трибуните в някои от предстоящите му мачове.

Григор Димитров предстои да открие кампанията си в Барселона директно от втори кръг.


Снимката на красивата Самара Джансън Сатамиан, която кази нашето момче – Григор Димитров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ