ЦСКА приема Нефтохимик в трети полуфинален мач, в опит да затвори серията

Левски - ЦСКА, Волейбол

Волейболистите на ЦСКА приемат Нефтохимик 2010 (Бургас) в трети мач помежду им от полуфиналния плейоф в efbet Супер Волей.

Двубоят е днес, 15 април, от 17.00 ч. в столичната зала „Христо Ботев“. Двубоят ще бъде предаван пряко.

Билетите за двубоя са с цена 5 лв. и могат да бъдат закупени от касите в залата, които ще бъдат отворени в 16.00 часа.

„Червените“ водят в полуфиналната серия с 2:0 победи. Те надиграха като гости бургазлии с 3:2 и 3:1 гейма. В серията се играе до три победи от пет мача. Нов успех днес ще ги класира на финал.

Армейците ще трябва да излязат без своя старши треньор Александър Попов, който не може да води отбора, поради получаване на червен картон от изминалата среща в Бургас. Червеният картон е втори за него и това води до наказание за една среща.

ВК ЦСКА подаде жалба до Дисциплинарната комисия на БФВ, с настояване за преразглеждане на наказанията, очаква се решение.

Въпреки двете загуби нефтохимиците не са се предали. Те идват за гостуването в София с надеждата за успехи, както и да успеят да вкарат серията в пети решителен мач, който отново ще е в Бургас.

Очаква се нов интересен сблъсък и и истинско противипоставяне. Въпреки, че не домакинстват в своята зала, армейцте ще се радват на солидна подкрепа, като се очаква зала „Христо Ботев“ да се напълни.

Ще има ли нова радост за „червените“, или Нефтохимик ще остане в серията предстои да се разбере след часове.

Автор: Спортал


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ