Кубрат Пулев се включи спешно от САЩ: Да истина е разпространената за мен новина, потвърждавам

7 Dni Sport06.04.2023
Screenshot 2023-04-06 at 13.31.34

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев зарадва цяла България като потвърди новината, че пак ще атакува върха на боксовия съвет. Действието на Кобрата идва часове след вестта, че е възможен бой с Дилиън Уайт. Той е в топ 10 на тежката категория и победа на Пулев над този съперник ще го върне с голяма сила в челните редици.

Кубрат Пулев публикува видео от Лас Вегас, Невада в САЩ, където се подготвя на високи обороти с най-добрите в спорта.


Кубрат Пулев на летище „София“ след поредния мач, който той е изиграл на най-високото възможно ниво.

За феновете, приятелите и семейството на Кубрат Пулев това означава, че информацията е вярна и боксьора ще атакува за трети път най-големия връх в тежка категория. Припомняме Ви, че Пулев имаше битки с Кличко и с Джошуа за върха в стълбицата на Световния боксов съвет. Двата мача завършиха със загуби за българския боксьор, който се радва от третия път да успее.

Кубрат Пулев е на 41 годишна възраст и се надява съвсем скоро да получи своя шанс и този път да се възползва от него, за да бъде световен шампион в тежка категория. Това е огромната му мечта, която той иска да осъществи.


Кубрат Пулев обича България и винаги демонстрира тази своя любов, родината му дава много сила.

Междувременно Кубрат Пулев сбъдна друга своя мечта да има голямо семейство. Родиха му се две деца от любовата му Розали Петрова. Двамата са щастливи. Пулев почерпи в национален ефир за рожбите си при водещия Николаос Цитиридис.


Снимка от тренировката на Кубрат Пулев в САЩ, там той се готви и влиза в най-добра форма.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ