Невяна с бухалки, Боряна с лента на Световното в София

1

Невяна Владинова ще играе бухалки, а Боряна Калейн лента на Световното първенство в София следващия месец. Както е известно, Катрин Тасева е с четири съчетания, а другите две момичета с по 3, като от 10-те съчетания (3 с обръч, 3 с топка, 2 с бухалки и 2 с лента) за класирането се взимат само най-високите 8.  Целта пред тима ни е отборната титла, както заяви Катрин на контролното състезание преди дни.

При ансамблите впечатление прави името на Камелия Стоилова в съчетанието с обръчи, като вероятно става въпрос за подсигуряване от страна на българския щаб, след като преди дни Ели Бинева получи болки в кръста от стара травма.

От страна на конкуренцията при индивидуалните състезателки след множество перипетии своето завръщане ще направи Александра Солдатова (Русия), като на Саша и Дина Аверина са поверени по 3 уреда – обръч, топка и съответно лента и бухалки, а с 4 ще се изяви Арина Аверина.

За Беларус очакваме Екатерина Галкина и младата Анастасия Салос с по 4 съчетания, а двете Юлии – Евчик и Исачанка ще поделят обръч и топка.

След почти катастрофален сезон, Альона Дяченко все пак намери място в тима на Украйна за София, като тя няма да изиграе лентата си в квалификациите, а Ева Мелещук няма да покаже бухалките си. Очаквано, Влада Николченко ще изпълни 4 композиции.

На Линой Ашрам и Никол Зеликман от Израел също е гласувано пълно доверие, а Юлиана Телегина ще помогне със задължителните обръч и топка. Подобно е положението при Италия – 4 за Александра Аджурджукуле и Милена Балдасари и 2 за доста по-опитната Алесия Русо. На Екатерина Веденеева, която е състезател на Словения от не повече от 2 седмици, също са поверени максимален брой съчетания, както и на Александра Подгорчек, която показа страхотен напредък в последната година, а бройката допълва Аня Томазин. Схемата 4-4-2 се повтаря и при американките – Лаура Зенг, Евита Гришкенас и Камила Фийли, пише beautyinsport.com.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ