Ефтимова направи геройство и разкри шокиращ факт защо все още не знаят колко сериозна е травмата й

лека атлетика - Инна Ефтимова

Инна Ефтимова се класира за полуфиналите и на 200 метра на Европейското първенство по лека атлетика в Берлин. Българката, която получи травма при загрявката в полуфиналите на 100 м, финишира четвърта в серията си на половин обиколка с 23.56 сек и намери място сред 24-те полуфиналистки с едно от най-добрите “губещи” времена. Така довечера ще имаме две представителки в полуфиналите в 20:48 часа българско време, когато на старт ще застане и Ивет Лалова-Колио.

“Не се получи лесно заради травмата, която получих на 100 метра. На такива състезания си проличива кой е боец. Справяш се с проблемите точно в момента, в който трябва. Щастлива съм, че продължавам напред.

Все още не знаем колко сериозна е травмата, тъй като нямаме нужната апаратура, за да разберем. Симоне (/б.а. физиотерапевтът на българския отбор Симоне Колио) каза, че е възпаление, но това е спринт. Ще дам всичко от себе си на полуфинала.

Усещам го и заради това тръгнах по-бързо, отколкото по принцип тръгвам. Това е 200 метра, все пак не е 100 м. Може би тази несигурност доведе до този резулат, иначе съм готова за много повече”, каза пред Sportal.bg след класирането си за полуфиналите Ефтимова.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ