Ултиматум в Арда! Трябва да отстранят ЦСКА 1948 на всяка цена или Тунчев е пътник

Арда Кърджали, Александър Тунчев

Ръководството на Арда Кърджали е поставило ултиматум на треньора Александър Тунчев, неговия екип и футболистите в отбора, че трябва да отстранят на всяка цена ЦСКА 1948 и да се класират за полуфиналите на Купата на България.

Шефовете на Арда са останали безкрайно разочаровани след поражението от Левски и дори са мислили да наложат глоба на футболистите, но те ще имат шанс да се реваншират в двубоя за Купата срещу ЦСКА 1948. Ако не го сторят, то със сигурност ще им бъдат наложени санкции.

Ръководните фактори в Арда са отправили остри забележки и към Тунчев и неговата работа. В клуба не са останали доволни от постоянните ротации, които прави треньорът. Срещу Левски като титуляри започнаха шестима различни играчи, които не взеха участие при загубата от Славия.

В Арда вложиха сериозен финансово ресурс през зимата, за да доведат в Кърджали футболисти като Радослав Цонев, Станислав Иванов и Абубакар Тунгара. Шефовете искат да постигнат резултати и класиране за европейските клубни турнири, което на този етап обаче изглежда много малко вероятно, а Купата е едва ли последната надежда за Арда.

По информация на Kotasport, в Арда все още не се говори еднозначно за смяна на Тунчев при отпадане за Купата, но няма да бъде изключен подобен ход, ако тимът запише трета поредна загуба във всички надпревари и четвърта в последните пет двубоя.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ