Ел Маестро за дузпата и червения картон: Винаги е тежко! Десподов: Биха ни с 12 играчи!

ЦСКА Копенхаген Лига Европа (34)

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро заяви след загубата с 1:2 от Копенхаген, че шансовете на отбора му за продължаване напред в Лига Европа остават.

„Разочарован съм заради играчите си, които дадоха всичко от себе си и не заслужаваха загубата. Започнахме мача както винаги, имахме превес първите 20 минути. Няма какво да кажа за съдията. Видях червения картон и дузпата – понякога футбола е тежка игра, когато се случват такива неща. Винаги е трудно, когато загубиш домакинството си с 1:2, но Копенхаген игра много добре тактически през второто полувреме. Видях, че датчаните се радваха много след победата, но според мен шансовете за ЦСКА остават и за реванша.“

Звездата на тима Кирил Десподов изрази мнение, че „червените“ имат сили да отстранят съперника след седмица, но бе категоричен, че днешният резултат е повлиян и от съдията от Белгия.

„Биха ни с 12-ия си играч! Ние допуснахме грешки и така загубихме нелепо. Феновете ни бяха невероятни“, сподели крилото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ