Ивет: Съперничките ми се парализират, когато ме видят на старта (ВИДЕО)

ивет лалова

Съперничките ме уважават, някои дори се парализират на старта. Това заяви Ивет Лалова в интервю за bTV. Утре българката ще стартира на 200 метра на европейското първенство по лека атлетика в Берлин.

„Всички момичета ме познават, има огромна доза респект. Това е в моя полза, защото много от тях се парализират още на стартовите блокчета. Но наистина е много приятно. На европейско първенство сме и тук отношенията са малко по-топли, отколкото в световен мащаб”, сподели Лалова.

Ивет категорично е сред най-разпознаваемите лица на шампионата. „Приемам го като комплимент. Това означава, че съм си свършила работата. Популярността не ме натоварва, напротив – опитвам се да използвам за много добри каузи”.

„Чувствам се много развълнувана и горда от това, че представям България на пореден голям шампионат. Травмата ми вече отшумява. Тя беше лека, но се оказа по-проблемна, отколкото предполагах. Затова реших да не рискувам със 100 метра и да гоня дисциплината, в която имам по-големи шансове за нещо запомнящо се. Правя всичко възможно да съм в оптимална форма утре вечерта.”

„Мисля, че имам 7 медала от европейски първенство. Най-важното е да бъда силна – това съветвам и подрастващите, тези, които сега започват да се занимават със спорт. Има много трудни моменти, но точно в тях трябва да си най-силен”.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ