Кобрата с яростна атака срещу избягал противник: Лаладжия, който го е страх от мен

1

Кубрат Пулев определи Дилиън Уайт като “лаладжия”, след като британецът първо избяга от мач с българина, а впоследствие заяви, че не счита Кобрата за достоен за топ 5 на планетата. Впоследствие Уайт победи Джоузеф Паркър по точки.

“Уайт е лаладжия. Човек, който просто си говори. Човек, който говори че ни няма, а пък избяга. Да, наистина би по точки Паркър, но можеше и да загуби, беше на косъм. Но факт е, че избяга от мача с мен след всичките думи, които изговори, че ще ме смачка”, заяви Пулев пред камератата на Bulgaria ON AIR.
Той категорично отхвърли обвиненията на Уайт, който заяви че се е отказал, защото хората на Кубрат не са могли да съберат парите за двубоя.

“Какви са тези глупости, пълни глупости. За какви пари говорим, та ние ги бихме с почти милион на този търг. Само си търси оправдание за това, че го е страх. Защото те знаеха, че ще загубят. С Милър беше абсолютно същата ситуация, той просто говори по-малко”, добави Пулев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ