Андрей Гълъбинов в ЦСКА. Here We Go.

7 Dni Sport21.02.2023
Андрей Гълъбинов,

Българският нападател Андрей Гълъбинов е пред раздяла с Реджина до края на месеца, твърди сайтът seriebnews.com.

Гълъбинов бе голмайстор на “амарантите” през миналия сезон, но през лятото скъса ахилесово сухожилие на тренировка, като се наложи операция, възстановяване и 9 месеца извън терените. Той се върна съвсем наскоро в игра за младежкия отбор на клуба, като дори вкара победното попадение срещу Имолезе в 89-ата минута от дузпа. Реджина се опитваше да се раздели с нападателя още преди повече от година, тъй като той е най-скъпоплатеният футболист в клуба и той трудно може да си позволи вече заплатата му.

Към него обаче имаше интерес само от Авелино, а тежката контузия провали трансфера.

34-годишният Гълъбинов е бил в юношеските си години в ЦСКА, но никога не е играл в елитното първенство на България и е бил общо в 13 отбора в Италия, сред които и в Специя в Серия „А“. Той има 14 мача и 2 гола за националния ни отбор.

Именно това, че е играл в ЦСКА го свързва със завръщане в клуба от стадион „Българска армия“. Въпросната информация е на столичен ежедневник. Към момента потвърждение няма, но е ясно, че „червените“ търсят качествени играчи, а Андрей Гълъбинов е именно такъв. Клубът може, да си позволи да му плаща заплатата, а шанса, да бъде шампион на България може да се окаже решаващ в избора на играча.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ