Атанас Петров: Показахме характер за пореден път

Атанас Петров

Нефтохимик 2010 се наложи над Левски София с 3:1 гейма, при гостуването си на „сините“ в мач от 16-и кръг на efbet Супер Волей. Успехът бе реализиран в отсъствието на един от основните титуляри Георги Петров, който се контузи преди срещата. Бургазли отбелязаха 11-а поредна победа и се изкачиха на второ място във временното класиране.

Ето какво каза след мача старши треньорът на тима от Бургас – Атанас Петров:

“Труден мач, тръгнахме лошо. Важното е, че за пореден път момчетата проявиха характер. Съблекалнята работи, т.е. духът, който имаме. Успяхме да обърнем тежката ситуация. Георги го бях написал в стартовия лист. Ако бяхме подготвени, щяхме да подходим по друг начин. Имаше някакъв стрес от контузията му, но в процеса на мача момчетата го превъзмогнаха и играха отлично. Георги има проблем с кръста, ще разберем утре колко е сериозно. Този сезон всеки мач е дерби, като изключим последните 2-3 отбора в класирането, всички други могат да постигнат победи. Играем мач за мач.”

Снимка: НВЛ


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ