Гриша Ганчев позлатява футболистите на ЦСКА при влизане в групите на Лига Европа! Играчите ще получат уникални премии!

Гриша Ганчев

Футболистите на ЦСКА ще заработят уникални премии, ако отстранят Копенхаген и Аталанта и влязат в групите на Лига Европа! Те са получили уверението на собственика и възродител на „червения“ клуб Гриша Ганчев, че ще получат сериозни пари при така жадувания пробив. Участие на ЦСКА в груповата фаза ще изстреля клуба в съвсем различна финансова орбита и може да доведе до сериозно разклащане на хегемона Лудогорец, novsport.com.

Всъщност напълно логично е Ганчев да „позлати“ играчите, защото влизането в групите ще доведе до няколко милиона евро свежи пари на „Армията“. По подобен начин постъпи с мотивацията на играчите си и собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев преди две години. Той обяви, че полагащите се 2,1 милиона евро за участието в плейофа на Шампионската лига срещу Виктория (Пилзен) ще бъдат разпределени между футболистите на разградския клуб и спортно-техническото ръководство. Това даде резултат и Лудогорец успя да влезе за втори път в своята история в групите на Шампионската лига.

Днес от 20,45 часа ЦСКА приема датския Копенхаген в мач от третия предварителен кръг на Лига Европа, като очакванията са над 30 000 фенове да подкрепят „армейците“ на Националния стадион „Васил Левски“ в свирепата битка. При евентуален успех, отборът на Ел Маестро ще се изправи срещу победителя от Апоел (Хайфа) – Аталанта за влизане в групите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ