Наследникът на Дий Бост вече е в България

Коди Милър-Макинтайър

Гардът Коди Милър-Макинтайър пристигна в България, за да завърши процедурата за издаване на български паспорт, пише BGbasket.com. Баскетболистът прекара няколко часа в страната ни, за да подпише нужните документите. Изчаква се одобрение на ФИБА, за да бъде картотекиран в състава на мъжкия национален отбор за срещите от предварителните квалификации за европейското първенство срещу Румъния и Португалия.

Макинтайър беше вчера в България, след което замина вечерта за САЩ, където ще остане преди да бъде събран тимът за подготовка. Поради временно прекратяване на първенството в Турция заради заметресенията, американецът няма ангажименти с клубния си Газиантеп. На 18-и февруари Коди Милър-Макинтайър се очаква да се включи към останалите национали за тренировъчния процес преди предстоящите мачове.

На 23 февруари баскетболистите на Росен Барчовски гостуват на Румъния, а на 26 февруари тимът приема Португалия в „Арена Ботевград“.

Снимка: Официален сайт на FIBA Basketball


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ