Сайтът на ФИВБ се впечатли: Българите искат подкрепа от феновете, за да стигнат до Италия

7 Dni Sport05.08.2018
Национали Волейбол мъже Тренировка (3)

Сайтът на световната волейболна централа е впечатлен от един факт от България: от начина, по който родните национали призоваха публиката да ги подкрепи в тежките битки от световното първенство.

В специален материал, посветен на темата, се анализира как Лъвовете са поканили фенове от цялата страна да застанат зад тях в тежките двубои във Варна. И е цитиран Розалин Пенчев, според когото отболът на Пламен може да стигне до финалната четворка в Италия, ако почувства цялата подкрепа на Волейболна България.

Посочва се и цялата подготовка на българите до 8-и септември, като се акцентира на две ключови отсъствия от състава за световното първенство – на оперираните Цветан Соколов и Георги Братоев.

„Важно е да си помагаме през подготовката и да играем като колектив. Надявам се, че всички се подготвяме добре и всеки от нас прави всичко възможно да допринесе за колективното ни усилие като екип „, казва капитанът Виктор Йосифов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ