Инна: Не очаквам чудо, а личен резултат

1

Личен рекорд на 100 м е следващата цел пред Инна Ефтимова, сподели пред BGathletic.com спринтьорката ни след успешното преодоляване на сериите на 100 м по време на европейското първенство в Берлин.

Ефтимова премина с 11.45 сек на полуфинал, като зае третото място, даващо директно право да продължи напред в надпреварата.

„Доволна съм, защото целта ми беше да се класирам за полуфинал по място. Друго е да влезеш по този начин, отколкото да чакаш до последно. Така че, съм доволна, сподели Ефтимова. – От бягането има какво да се желае. На мен винаги ми влияе насрещният вятър, защото съм по-лека спринтьорка. Резултатът смятам, че е добър, предвид условията. За спринта е важно да е топло, а тук е топло. Не се оплаквам от жегата. Много ми харесва стадионът, пистата, всичко е уникално. Има много публика, дори на сериите. Днес е ден на квалификации и има много хора. Супер е. Не мога да кажа дали ще имам сили за финал на 100 м. Реалист съм. Не очаквам да се случи някакво чудо, но това, което очаквам е да си направя личен резултат и да съм доволна за себе си.”

 

Личният рекорд на Ефтимова е 11.20 сек, а това лято има 11.35 сек.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ