Любослав Пенев: Ще Ви кажа истината за отстранените от БФС съдии

7 Dni Sport04.11.2022
ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец, Любослав Пенев

Наставникът на ФК ЦСКА 1948 – Любослав Пенев, даде традиционната си пресконференция преди следващия мач на „червените“ от efbet Лига. Освен за сблъсъка с Пирин, той говори и по актуалната тема със съдийството:

„Аз по принцип очаквам от моя отбор. Пирин има нов треньор, направиха няколко промени в последните месеци. Аз мога да говоря за нас и това, което ще преследваме. Във всички мачове, в които участваме, искаме да побеждаваме. Такава е настройката и мотивацията на целия отбор.

Всеки отбор може да ни изненада. Не знам какво са тренирали. Аз залагам на това, което можем ние и трябва да покажем, и да приложим, за да спечелим трите точки.“

Решението на Михайлов не съм го чел за тези петима съди.

Гледах Рома – Лудогорец, защото ми е интересно. Това е по-следващият ни съперник от първенството. Ще бъда много лаконичен. Срещнаха се два силни отбора, от които единият победи. Това мога да направя като коментар за вчерашния мач.

Може да има бушони, които са изгорели и да не са наказани точно тези, които трябва“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ