Заги предупреди своите за Витоша: Това не е същият отбор от миналата година

ЛОКО ПД-СЛАВИЯ 36

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че Витоша Бистрица е коренно различен отбор спрямо миналата година и го е доказал още на старта, когато победи с 2:1 у дома Дунав Русе. Тимът, който от този сезон е воден от Росен Кирилов, показа добри неща и при загубата с 0:2 от ЦСКА във втория кръг.

„Витоша Бистрица не е същият отбор, който бе преди година. Няма да ни е лесно, ще бъде труден мач. След отпадането от евротурнирите трябва да се концентрираме върху шампионата. Излизаме максимално мобилизирани за три точки. И дума не може да става за подценяване. Витоша няма да се победи сам“, сподели пред „Тема Спорт“ сръбският наставник на столичани. „Ще играем мач за мач, ще гоним максимум точки и накрая ще видим къде ще завършим“, добави Загорчич.

Белите започнаха сезона с равен срещу Берое (1:1) и убедителна победа над Локо в Пловдив с 4:2. При нов успех днес столичани ще съберат 7 точки. За последно след третия кръг те имаха толкова преди 11 години. През есента на 2007-а Славия удари Берое у дома в първия кръг, после пак игра с Локо Пд на „Лаута“ – 1:1, а в третия тур надигра Черно море с 3:1.

През миналата кампания столичани обаче имаха леки колебания срещу Витоша, който се спаси след бараж. Момчетата на Златомир Загорчич записаха две победи и две равенства срещу бистришките тигри. Наставникът на домакините не смята да дава почивка на титулярите си въпреки сгъстения цикъл. Както е известно, на „Овча купел“ си поставиха за цел място в първата шестица и всяка грешка особено в началото накрая ще тежи. Затова Заги и подопечните му са амбицирани да на диграят Витоша. Мача пропускат контузените Георги Петков и Андреа Христов.

СЛАВИЯ – ВИТОША БИСТРИЦА
Нац. стадион „В. Левски“, 20:30 ч.

Вероятни състави:

Славия: Стергиакис, Александров, Станиславлевич, Гамаков, Велковски, Мартинов, Карабельов, Йомов, Г. Иванов, Цветанов, Чунчуков

Витоша: Георгиев, Цанков, Купенов, Мутафчийски, Гьонов, Лазаров, Котев, Ст. Христов, Амзин, Рениа, Милев


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ