Реалната истина за прибирането на Григор Димитров в България

7 Dni Sport15.09.2022
Григор Димитров,

Най-добрият българския представител в историята на най-аристократичния спорт – тениса – Григор Димитров гледа все по-сериозно към своята родина, а причината е, че предстои поредното издание на София Оупън 2022.

Плановете на нашето момче са да пристигне в Хасково няколко дни преди турнира, за да се подготви на родна земя. При всяка вероятност в България с Гришо ще кацне и неговата половинка в живота – Лолита Османова.

Те ще бъдат заедно при второто участие на Димитров в турнира. При първото такова той го спечели, това се случи през 2017-та година. На финала бе победен Давид Гофен.

Има неясното около треньорът на Григор Димитров. Има голям вероятност той да бъде без специалист до себе си в София, а част от тези функции да бъдат иззети от бащата на тенисиста – Димитър Димитров.

При престоя на Григор Димитро в София ще бъдат организирани серия от събития, които да доближат българските фенове на тениса до техния любимец. Ще има и детски ден на турнира по пример на най-големите надпревари в света на тениса.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ