Купиха дрон за националите, Канада ни открадна футболистка

7 Dni Sport13.09.2022
ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец, Младен Кръстаич

БФС купи модерен дрон, който трябва да заснема тренировките на националния отбор. Искането е на новия селекционер Младен Кърстаич. Той трябва да заснема тренировките, като след това записът ще бъде използван за тактическите занимания преди двубоите.
Отделно ще дойдат и допълнителни анализатори за двубоите от Лигата на нациите срещу Гибралтар в Разград и Северна Македония в Скопие.

Дронът вече е наличен. Отделно от Белград ще присигнат и допълнително анализатори, които да помагат за мачовете.

Кърстаич вече обяви първия си състав и направи няколко странни избора. Той например се лиши от всички вътрешни халфове, които бяха използвани до момента, включително и капитана Георги Костадинов, който играе в Кипър.

Женският ни футбол понесе доста сериозна загуба, след като Вивиан Бисет, която бе викана в националния отбор за девойки до 19 години, вече предпочете родината си Канада и там стана националка до 21 години.

Бисет играе в колежанското първенство на САЩ. Канадският женски национален отбор по футбол е един от най-силните в света и рядко се викат случайни футболистки.

Вивиан изигра 6 мача за националния отбор за девойки до 19 години през 2019 г.

По принцип женският ни национален отбор е доста слаб и надеждите бяха точно следващите поколения да го изведат на по-високо ниво, но явно няма как да се получи.

Автор: „24 часа“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ