„Да истина е, случи се. Гриша Ганчев даде на Саша Илич това, което иска директно в ръцете“

7 Dni Sport09.09.2022
Гриша Ганчев,

„ЦСКА направи една от най-добрите си селекции под ръководството на Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков. Това идва по време и в момент, когато „червените“ се подготвят и да започнат да строят своя нов модерен стадион. Момент, в който едва ли е най-подходящ за плащане на не малки трансферни суми, но ето че точно сега се случи.

„Червените привлякоха десетима нови играчи, това са: Лазар Туфегджич, Джонатан Линдсет, Брадли де Нойер, Марселино Кареазо, Симеон Александров, Станислав Шопов, Галин Минков, Дюкенс Назон, Жираир Шагоян и Дауде Бамба.

С едно изречение Гриша Ганчев даде на Саша Илич това, което иска директно в ръцете. Сега е ред на старшията заедно със своите помощници да продължат, да надграждат и да ни радват с все по-добри игри.

Напред, ЦСКА, аз ще съм на трибуните отново. Връщам се на стадиона“, пише Юлиан Георгиев – фен на „червените“ в една от социалните мрежи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ