Стоянович избра само един българин за дебюта си начело на Левски! Вижте с колко промени излизат „сините“ срещу Ботев Вр

Левски Черно Море 2ро (3)

Станаха ясни стартовите състави на Ботев Враца и Левски за двубоя от 3-тия кръг на Първа професионална лига. Двубоят ще се изиграе на стадион „Огоста“ в Монтана от 18:30 ч., тъй като „Христо Ботев“ не отговаря на лицезионните изисквания за елита заради липсата на осветление. То ще бъде поставено скоро и врачани ще могат да приемат другите грандове на родния футбол в собствения си дом.

Дерат левскарите в Монтана! Ботев вдигна тройно цените на билетите за мача!

За врачани Сашо Ангелов залага на вратата Николай Кръстев, който играе в Ботев под наем от „сините“. В отбрана ще са Андреас Васев, Мариян Иванов, Венцислав Керчев и за първи път този сезон Атанас Фиданин. В центъра на терена ще играят Йордан Апостолов, Даниел Гаджев и капитанът Ивайло Михайлов. В предни позиции отново Валери Домовчийски, Юлиян Ненов и Петър Атанасов.

За „сините“ Славиша Стоянович избира състав от 11 чужденци! Пред Мартин Полачек започва карето защитници, което игра и срещу Черно море на „Герена“ в понеделник. Жорди Гомес сменя контузения Белмонт в центъра на терена и това е единствената промяна в състава от двубоя с Моряците. Станислав Костов отново повежда атаката.

БОТЕВ ВРАЦА – ЛЕВСКИ
18:30 ч., ст. „Огоста“, Монтана

Стартови състави:

Ботев Враца: Кръстев, Фиданин, Васев, Иванов, Керчев, Апостолов, Михайлов, Гаджев, Ненов, П. Атанасов, Домовчийски

Левски: Полачек, Цветкович, Ейолфсон, Яблонски, Белаид, Тиам, Гомес, Обертан, Мариани, Кабрал, Буш

Съдия: Стефан Апостолов

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ