Лудогорец ще довършва започнатото в Дъблин, има три гола преднина

7 Dni Sport26.07.2022
Лудогорец - Локомотив Пловдив, Бърнард Текпетей

Отборите на Шамрок Роувърс и Лудогорец ще изиграят днес реванша от втория предварителен кръг в Шампионска лига. Мачът е тази вечер в Дъблин на „Тала Стейдиъм“ от 22:00.

Изходът на двубоя изглежда предрешен, след като Лудогорец спечели първата среща в Разград с 3:0.

Треньорът на „орлите“ Анте Шимунджа обаче е категоричен, че мачът няма да бъзе подценен и всички се готвят много сериозно. Той ще може да използва всички свои футболисти, като със сигурност аут за сблъсъка е Клод Гонсалвеш, който дори не пътува с отбора до Дъблин. В навечерието на мача Лугодорец подписа нови договори с двама основни футболисти – Антон Недялков и Оливие Вердон.

„Концентрирани сме изцяло, тъй като знаем, че Шамрок е доста различен тим като домакин. С подкрепата на феновете у дома, отборът показва съвсем различна енергия“, заяви словенският специалист.

Вратарят на разградчани – Серджио Падт призна, че очаква да има доста повече работа, отколкото при победата с 3:0 в първата среща.
„Съперникът със сигурност ще играе по-добре в предстоящия двубой. Харесвам техния нападател, той е силен и трябва да се справим с него, както и с останалите играчи, разбира се“, обясни нидерландецът.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ