11-те на Черно море и Септември (София)

1

Станаха ясни стартовите състави на Черно море и Септември (София). Отборите се изправят един срещу друг в сблъсък от третия кръг на Първа професионална лига във Варна.

Всеки от двата тима иска да вземе трите точки. Домакините се надяват да продължат с доброто си представяне от началото на сезона и да зарадват феновете си с нов успех. Гостите пък са на обратния полюс и все още нямат победа на сметката си, като не могат да си позволят повече грешни стъпки.

“Моряците” до момента оставят добри впечатления с представянето си. Те надиграха с 2:1 Ботев (Враца) в първия кръг, а след това измъкнаха равенство 2:2 в гостуването си на Левски на “Герена”. Футболистите на Илиан Илиев определено натрупаха самочувствие и сега ще се надяват да изиграят нов силен мач и да се поздравят с нов успех.

В същото време Септември не се представя кой знае колко успешно от началото на кампанията. Софиянци измъкнаха реми като гост на Верея (0:0) в първия кръг, но след това паднаха с 0:2 у дома от Ботев (Пловдив). По-притеснителното е, че възпитаниците на Николай Митов демонстрират сериозна голова немощ и все още нямат отбелязано попадение на сметката си. Така че първата задача за тях днес е да вкарат гол във вратата на съперника, а след това и да опитат да си тръгнат с трите точки от Варна.

Стартови състави: 

Ч. МОРЕ: 88. Макенджиев, 18. Зехиров, 70. П. Димов, 27. Д. Димов, 41. Кононго, 38. Фунду, 21. Илиев, 16. Витанов, 9. Фенуш, 14. Божилов, 11. Жоржиньо
Ст. треньор: Илиан Илиев

СЕПТЕМВРИ: 1. Галев, 6. Бенга, 24. А. Георгиев, 15. Добрев, 26. Фабиано, 20. Байду, 8. Галчев, 10. Чандъров, 19. Гади, 22. Стоичков, 13. Димитров
Ст. треньор: Николай Митов

Стадион: “Тича”, Варна
Cъдия: Николай Йорданов

Начало: 18:30 часа

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ