Парите от Европа отиват за още трансфери в ЦСКА! Ганчев готов да плати милион за чужденец

Гриша Ганчев

ЦСКА си гарантира около 2 млн. лева приходи от похода си в Лига Европа до момента. „Червените“ се класираха за третия предварителен кръг на турнира след убедителна победа с 3:1 над „Адмира“ във Виена и 3:0 в първия мач на „Армията“. В следващия кръг те ще срещнат датския „Копенхаген“, като първият мач е в четвъртък на „Васил Левски“.

ЦСКА ще прибере 780 000 евро от наградния фонд на Лига Европа дори и да отпадне от „Копенхаген“, след като вече отстрани два съперника в турнира. Отделно „червените“ събраха общо около 20 000 зрители на двата домакински мача с „Рига“ и „Адмира“ на „Армията“, което са още около 250 000 лева приходи. На мача с „Копенхаген“ в четвъртък се очакват още около 20 000 души на „Васил Левски“, което гарантира четвърт милион приходи от билети. Сметката показва, че „червените“ ще са напред с минимум 2 милиона лева от евромачовете си, а при отстраняване на датчаните сумата ще нарасне драстично.

Отличният старт на сезона за ЦСКА и сериозните приходи ще накарат собственика Гриша Ганчев да развърже кесията за още нови попълнения. „Червените“ са набелязали няколко имена от чужбина, за които са готови да платят трансферна сума в порядъка на около 500 000 евро.

„България днес“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ