Защитник, на когото Левски изпрати оферта: Не искам там! Идват да ме гледат от Серия А

1

Централният защитник на шведския АИК Александер Милошевич е отхвърлил офертата от Левски, която е получил в началото на лятото, заради сериозният интерес на западноевропейски клубове. 26-годишният Милошевич разкри пред медиите в родината си, че не може да обещае, че ще остане в АИК.

„Няма как да давам обещания, които не мога да спазя, затова не казвам, че няма да премина в друг отбор. Казах на ръководството, че при оферта, която не може да бъде отказана, може и да си тръгна“, казва защитникът, който се завърна в АИК след кратък и неуспешен престой в Бешикташ, който го отдава под наем на Ризеспор.

Предложението от Левски явно не е такова, а и Милошевич гледа към първенства далеч по-сериозни от родната Първа лига. Той вече е отхвърлил оферта от испанския елитен Лас Палмас, но изглежда му харесва идеята да играе в Серия А на Италия. Снощи скаут на Дженоа е наблюдавал на живо изявите му срещу Нордселанд в Лига Европа, а освен това и френският Страсбург има апетити към универсалния защитник, която цена според Transfermarkt е 700 000 евро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ