ЦСКА започна офанзива за перлата в селекцията си

7 Dni Sport13.05.2022
ЦСКА - Левски, Пресконференция, Алън Пардю

Спортно-техническото ръководствто на ЦСКА действа с пълна скорост на летния трансферен прозорец.

Запознати с процесите на стадион „Българска армия“ съобщават, че „червените“ са предприели офанзива за перлата в селекцията си. Въпросния играч е типичен плеймейкър с класа, за да движи играта на отбора. Алън Пардю е дал зелена светлина. Бил е избран сред няколко опции и има всички индикации, че сделката ще бъде финализира и обявена скоро.

Въпросният играч е с профила на Диого Пинто, именно този португалец бе силно желан от Стойчо Младенов през зимата, но той така и не подписа с отбора, въпреки, че беше спряган за трансфер.

Планът в ЦСКА е всички или поне по-голям брой от новите, да бъде привлечени преди първия лагер сбор за новия сезон. Така Алън Пардю ще разполага с всичките си налични футболисти още от първото занимание, което е идеалния план.

Общият брой на новите в ЦСКА се очаква да бъде 5-6 играчи. Ще има напуснали, към този момент сигурни са Жуниор Н’зила и Брадли Мазику. Има шанс Греъм Кери да продължи кариерата си при „червените“, предстоят разговори.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ