Лъсна тайното списъче на Гриша Ганчев за ЦСКА, съдържа три точки

7 Dni Sport10.05.2022
Гриша Ганчев,

ЦСКА и Левски ще играят финал за Купата на „България“ пред над 35 000 зрители на стадион „Васил Левски“. Без капка съмнение това ще бъде мача на годината и за двата отбора, а победителя ще бъде позлатен от своето ръководство.

Гриша Ганчев и компания са обещали 300 000 лева отборна премия за футболистите и щаба при триумф, Левски все още не са обявили сумата, която ще раздадат, но тя също ще бъде сериозна.

След новината за премиите червения запалянко – Йордан Страшимиров написа следния текст и го е озаглавил „списъчето на Гриша Ганчев за ЦСКА.“

„Нали знаете, че всеки си има тайно списъче със своите цели. Дали си го написал в тефтера и оставил на бюрото или пък просто ти е в главата няма значение, все е списъче. Сега ще спекулирам и ще предположа, какво има в това списъче на уважавания от мен собственик на любимия „червен“ клуб – Гриша Ганчев.

1. Нов стадион за ЦСКА – самият той в телевизионно интервю определи тази точка, като голяма мисия. Затова бе да се колебая поставям стадиона, като точка едно.
2. Модерен камп на Панчарево с всички нужни условия – целта на подобно съоражение е Академията на ЦСКА да заработи на пълни обороти и да произвежда играчи за първия отбор.
3. Титла за ЦСКА – убеден съм, че няма да има мира, докато не види „червените“ шампиони, за да спре доминацията на Разград.

Мога да спекулирам още, но според мен това са трите основни точки. Като бонус мога да напиша още едно негово желание, което съм запомним от интервютата му. Бизнесменът желае ЦСКА да бъде чист, изряден и самоиздържащ се клуб.“, пише фена, а четивото му се превърна в хит.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ