Гриша Ганчев обеща златен дъжд в ЦСКА

7 Dni Sport10.05.2022
ЦСКА - Славия, Жорди Кайседо, Греъм Кери

Собственикът на ЦСКА – Гриша Ганчев заедно с другите главни акционери са обещали „златен дъжд“ от премии, ако ЦСКА спечели Купата на „България“ за втора поредна година.

Футболистите на ЦСКА ще си осигурят значителна сума при успех в предстоящия в неделя финал за Купата на България срещу Левски. Ако успеят да защитят спечеления през миналия сезон трофей, възпитаниците на Алън Пардю ще си разделят 300 хиляди лева.

Това е отборната премия за „армейците“, пише „Тема Спорт“. Сумата ще бъде осигурена от собствениците на клуба, спонсорите и наградния фонд на турнира.

„Армейците“ вече си заработиха бонуси за второто място в крайното класиране на Efbet Лига. Още в началото на сезона на футболистите бе съобщено, че премии за отделни победи няма да има, а са предвидени отборни бонуси единствено при първо или второ място в крайното класиране.

Днес ще стане ясно и каква ще е премията за Левски при успех във финала на 15 май. На спора за трофея ще присъстват 35 000 зрители. Очакваното с огромен интерес вечно дерби в неделя от 17:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ