Киро Скалата и Йордан Йовчев избухват с шоу „Кралете на Силата“

01jpg

В събота от 16:00 ч. в Пловдив, Аква Парк Санкт Петербург, ще се проведе шоуто „Крале на Силата“, което е организирано от Киро Скалата, а специално участие ще вземе и легендарният пловдивски спортист Йордан Йовчев.

Новото предизвикателство за малки и големи, момичета и момчета в пътуващото шоу „Крале на Силата“ е състезание за максимален брой кофички и набирания.

Демонстрации по стрийт фитнес от шампиони и специалното участие на олимпийския шампион Йордан Йовчев. Кирил Вълчев-Скалата е един от най-известните промоутъри и продуценти на Силовете Спортове в България.

От 20 години Скалата организира турнири за хората, отдадени на спорта. Той беше и първият промоутър на ММА. Предаването му Фитнес мания популяризира бойните и силовите спортове и запали хиляди млади хора за тях.

Силовото шоу „Крале на силата” е първото по рода си представление в България с 20 годишна история. Под формата на състезание с награди, всеки ще може да се качи на сцената и да изпробва силите си. Шоуто ще се разнообразява от музикална и танцова програма, вход свободен .


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ