Още по-сърдитото старче Крушарски нападна феновете на Локо: Голи гъзове!

7 Dni Sport02.08.2018
ЦСКА Локомотив Пловдив (4) крушарски

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски отговори на поредната атака на феновете на тима. Във вторник те излязоха с остра декларация срещу бизнесмена и управлението на клуба. Напрежението на „Лаута“ ескалира след загубата с 2:4 от Славия в Пловдив.

„В петък имам среща с феновете, но нямам какво да си говоря с тях. Аз с тях отдавна съм се разбрал и няма какво да се разбирам. На мен някой ще ми казва какво да правя и как да управлявам парите си! Това няма как да стане. Още на първата среща с тях съм се разбрал. И мисля, че се лъжат, ако могат да ми поставят условия. Аз съм им го казал, ако някой иска да влезе в управлението, трябва да извади пари. Само с приказки и декларация… Феновете нали управляваха преди години? И какво наследих аз след управлението?“, попита босът на черно-белите.

„Има една свита хора, които постоянно са недоволни. Постоянно търсят някакви сензации. Аз си плащам за музиката, тя си върви. Три години ние си играем на Крушарски вътре, Крушарски вън, Крушарски отпред, Крушарски отзад. И какво се случва? Три години си говорим по медиите и се заплашваме без пари! Има една
българска поговорка: На гол г.з чифте пищови. Какво има да се разбирам аз с тях? Аз вадя и харча пари, плащам им глоби. На някои от тях. Защото с някои се разбирам. Аз зная кои са тези, които продължават да се ровят. Така ли се прави любимият Локомотив? Нека да извадят пари. Да седнем на масата и да си говорим“, сподели още собственикът на смърфовете.

One comment

  • Кур за Крушата

    02.08.2018 at 9:19

    На майка ти путката селянин долен

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ