Честито, България! Заводският тим на „Биовет“ отпадна от Шампионската лига по схемата „Домусчиев“

13

Кирил Домусчиев този път обърка моловете. Беше се наредил на опашка в „Парадайз“, ама се оказа, че го чакат в Мол Види. И раят се превърна в ад.

За радост на цяла България! Не можеше да се получи по-добре. Изхвърлиха фирмения тим на „Биовет“ от Шампионската лига по схемата „Домусчиев“. Запознатите знаят за какво става дума. За незапознатите – съдията е педераст.

Смея да твърдя, че това е началото на края на ерата „Лудогорец“. Не за друго, а защото бях част от края на началото, тогава, когато този отбор имаше съвсем друго предназначение. И когато България го посрещаше с усмивка. Той обаче се изроди. За което е виновен онзи идиот Везалов, но това е друга тема.

Днес симпатичният някога борец срещу статуквото се  е превърнал в лице на футболния модел #КОЙ! Гаден, гнусен, долен…като Шиши. Затова, ако сега се разходите по форумите ще видите, че за футболна България е настъпил 6-и септември. Тя се обедини покрай драмата на ФК „Биовет“. И се надява, че ЦСКА и Левски ще започнат довършеното от Мол Види.

Освен, ако пак не се случи нещо в някой софийски мол…

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ