Сектор „Б“ с кървава декларация. Ултрасите разсекретиха истината: Срам!

7 Dni Sport18.03.2022
Септември - Левски, Фенове

Една от най-влиятелните „сини“ фракции – „Ултрас Левски“ – стана поредната организация на фенове на Левски, която се изказа повече от остро срещу Петър Хубчев.

Ето какво написаха привържениците на страницата си във Фейсбук:

„Вчерашният ден даде на синята общност две неща:

1) нагледно бе показано от Ивайло Ивков каква е силата на сините фенове и в каква степен помогнахме само за един месец. Благодарение на активността ни се стигна до изчистване на заплатите до текущия месец – това не се бе случвало няколко години, т.е. едно от основните неща, застрашаващи лиценза ни бе успешно отметнато. Левски изплаща, разсрочва или сключва споразумения за всякакъв вид стари задължения на база на това, че е повече от “работещо предприятие” в момента. Левски не само, че показва дух и желание да не спира, а и още повече – фенове, ръководство и спонсор работят в симбиоза, за да върнем отбора си, където му е мястото. 

2) И точно в този момент един от основните препъникамъни за Левски отново “блесна”. И ако господин адвокатът е един от най-големите смешници в българския футбол в последните 20-на години, то на господин Петър Хубчев продължаваше да се гледа от доста фенове като на човек от синьото семейство. Уви, след вчерашната поредна “заплаха” и за най-големите романтици всичко приключи.

Петьо, действията ти са престъпни към синята общност, която всячески се бори за своя клуб!
Петьо, имаше достатъчно възможност да се смириш и пак да си получиш всичко, което си “спечелил”!
Петьо, срамът и позорът ще те преследват цял живот!
Петьо, името ти вече е зачеркнато от сърцата на левскарите!
А за нас, сините фенове, остава само едно:
– на всеки Петьо – 10,000 на стадиона
– на всеки Насиру – 10,000 виртуални билета
– на всеки незнаен герой, който се покаже от дупчицата си – 10,000 продадени екипа.
Не се съмнявайте, че пътят, по който сме поели плаши всички останали. Не се съмнявайте, че скоро ще приключим с всички лицензионни задължения и ще си покрием и държавните. Не се съмнявайте, че скоро Левски ще бъде на върха!
Само Левски! Всички в събота!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ