Милан бил готов да си плати неустойка и да не играе с Левски, вижте печалбата му от мача с Реал

7 Dni Sport01.08.2018
милан

Новото ръководство на Милан е било готово да плати неустойка по договора за приятелския мач с Левски на 11-и август и да го откаже тотално, видя 7DniSport.bg в италиански медии.

Както е известно, заради далеч по-примамливата оферта на Реал Мадрид, италианците отложиха срещата на „Васил Левски“. Според „Гадзета дело спорт“ Реал и Милан ще разделят приходите от мача на „Сантяго Бернабеу“, което означава, че „червено-черните“ ще спечелят близо 2 милиона евро от този двубой.

При това положение за тях не е било проблем да платят неустойката по договора с фирмата-организатор на срещата в България.

От италианските медии става ясно и, че Милан е бил готов далеч по-рано да обяви официално мача с Левски, но незнайно защо от клуба в София помолили това да се случи през август. Така италианците намерили врата през която да стигнат до срещата с Реал.

Според наша информация от хора от НСБ, организаторите на мача Левски – Милан не само са потвърдили срещата през септември, но и са капарирали 4 дати от месеца, като евентуални за провеждането на мача.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ