Бойко Борисов и Христо Стоичков поздравиха Георги Миланов и Илия Миланов

7 Dni Sport21.02.2022
Георги Миланов,

Лидерът на ГЕРБ и рекордьор като премиер Бойко Борисов и легендата на българския футбол Христо Стоичков отправиха сърдечни поздрави за 30-годишния юбилей на звездата на Левски Георги Миланов и неговия брат близнак Илия Миланов, съобщават колегите от „БЛИЦ“.

Халфът на „сините“ ознаменува влизането си във възрастта на мъдростта със стилен купон в елитно столично заведение.

Капитанът на вековния отбор Николай Михайлов и ослепителната му половинка Николета Лозанова пристигнаха в точния момент. И партито стартира със скоростни атаки по фланговете на ресторанта, а след това се пренесе и в централната му част.

Младите таланти Филип Кръстев, Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Марин Петков, Антоан Стоянов и Асен Митков показаха, че нямат тайни в танците и внесоха супер настроение на купона. До тях стабилно се представиха опитните играчи Димитър Костадинов и Иван Горанов. Както и Здравко Димитров, който изпъкна с оригинални честитки към рождениците.
Отвсякъде личеше колко силно са сплотени футболистите, а респектът към Миланов се усещаше във въздуха. Торта с лика на Георги овкуси стилното събитие и потопи присъстващите в дебрите на сладостта.
Преминалият през контузията и възкръснал в мача срещу Локомотив Пловдив играч и красивата му половинка Мария се радваха на искрените пожелание на скъпите си гости, а гръцкия оркестър хвърляше златните хитове на южната ни съседка.
Скритият коз на веселбата се оказаха футболистите на Ботев Враца. Тон им даваше капитанът -рожденик Илия Миланов и неуморимия Йоан Бауренски, който сновеше по целия терен под аплодисментите на съотборниците си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ