ЦСКА с уникален шанс, ако тресне Копенхаген! Вижте кога „червените“ ще разберат извадили ли са страхотния късмет, на който се надяват

ЦСКА (5)

ЦСКА е с единия крак в третия предварителен кръг на Лига Европа. „Червените“ спечелиха с 3:0 домакинството си на Адмира Вакер в първия мач от втория рунд на пресявките и реваншът в четвъртък в Мьодлинг изглежда протоколен. След това тимът на Нестор Ел Маестро на 90% ще се изправи срещу датския гранд Копенхаген. Играчите на Стале Солбакен спечелиха с 2:0 гостуването си на Стярнан в Исландия и също очакват реванша с мисъл за евентуалните сблъсъци с „армейците“.

При елиминиране на Копенхаген пред ЦСКА обаче ще се открие невероятен шанс, който български тим не е имал от години в европейските клубни турнири – да е бил непоставен във втория предварителен кръг, а да влезе в плейофите за класиране в групите на надпреварата като поставен! „Червените“  играят с коефициента на България от 3.825, но ако отстранят датчаните ще вземат техния, който е 34.000! Това почти сигурно ще прати тима в урната на поставените в жребия за плейофите. Той ще се тегли на 6 август, понеделник, три дни след мачовете реванши от втория предварителен кръг и също толкова преди първите двубои от третия рунд.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ