От Лудогорец обявиха кога летят за Унгария и разкриха важна информация за феновете си

01jpg

Лудогорец заминава за Унгария във вторник сутринта с чартърен полет от Варна. Шампионите излизат срещу МОЛ Види в сряда (1 август) в 20,00 ч. местно време на стадион „Панчо Арена“ във Фелчут. Полетът от морската столица до Будапеща е в 10,20 ч.
Официалната пресконференция на Пауло Аутори на „Панчо Арена“ във вторник започва в 18,15 ч., а тренировката на Лудогорец – в 19,00 ч. Заниманието ще е открито за представителите на медии в първите 15 минути.

ФК Лудогорец напомня на феновете, които са закупили билети за срещата и са получили специален ваучер, че в сряда (1 август) представители на ПФК Лудогорец ще заменят ваучерите за валидни входни талони на стадион “Панчо Арена”. Размяната стартира два часа преди началото на срещата – в 18,00 ч., на билетни гишета 5 и 6 пред сектора за гостуващите фенове.
Всички привърженици задължително трябва да носят документ за самоличност, който ще им е необходим и при влизането на стадиона.
Клубът привозава привържениците на Лудогорец да спазват указанията на стюардите и полицията при влизане на „Панчо Арена“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ