Екс-треньор на ЦСКА жертва на огромен скандал след провал в ШЛ! Облагодетелстваният е … Лудогорец

1

Лудогорец се издъни снощи срещу  МОЛ Види (б.р. – новото име на Видеотон) в първия мач от втория предварителен кръг на Шампионска лига. При елиминиране на унгарците след седмица разградчани ще се изправят срещу победителя от сблъсъка Клуж – Малмьо. Румънците загубиха с 0:1 домакинството си и това отприщи скандалите, назряващи отдавна в клуба.

Според медиите отвъд Дунава в Клуж положението е направо страшно, тъй като ръководството на клуба е разделено на два лагера, всеки от които има различно виждане за бъдещето. От това ще пострада треньорът Едуард Йорданеску, който е у нас е печално известен с краткия си престой в ЦСКА. Специалистът може да бъде уволнен още преди мача от втория кръг на шампионата този уикенд, а ако успее да го спечели, то тогава отпадане от Малмьо ще му гарантира раздялата с румънския шампион.

При положение, че Йорданеску успее да обърне резултата от първата среща и се изправи срещу Лудогорец в третия кръг на ШЛ, разградчани несъмнено ще са облагодетелствани от напрежението в Клуж и несигурността за бъдещето на треньора Еди.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ