Аутуори за МОЛ Види: Можеха да играят малко футбол, а не само да го развалят

01jpg

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори разкритикува стила на МОЛ Види. Унгарският тим измъкна нулево реми при гостуването си в Разград в мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

„Нашият отбор създаде положения, за да вкара, играхме добре 90 минути. За съжаление техният отбор си свърши работата, но можеха да играят малко повече футбол… В този мач те получиха 6 картона, в предния мач имат 5 картона. Те се притесняват да играят футбол, по-скоро го развалят. Играхме 90 минути и съм доволен, че футболистите се раздадоха. Има още един мач, в който ще дадем всичко от себе си“, започна Аутуори.

„Създадохме ситуации, но не вкарахме. Вратарят им, също така, беше доста добър. Нашият отбор игра добре в дефанзивна фаза, не позволихме да създадат ситуации и да вкарат гол. В такива изневени мачове обикновено играчите правят грешки и подаряват в някои ситуации топката на противника, доволен съм, че останахме концентрирани“.

„Шансовете на реванша са 50 на 50. Толкова беше и преди този мач. Трябва да вкараме гол. Това трябва да се промени в реванша“, завърши треньорът на Лудогорец.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ