Невероятно, но факт: Златка Райкова е най-добрата… мащеха (Снимки)

Златка Райкова, Благой Георгиев

Златка Райкова се показа като добра мащеха за децата на любимия си Благой Георгиев от връзката му с гимнастичката Христина Витанова.

Наскоро тя публикува снимки от морето и даде да се разбере, че е в отлични отношения с хлапетата.

“Сестри”, написа 35-годишната Златка в коментар към фотос, на който позира с 11-годишната Йоана. Двете дори са облечени в еднакви по стил и разцветка рокли.

Бившата плеймейтка и бившият футболист от доста време са на родното Черноморие и обикалят курортите. В момента те са на Св. Влас, а с тях са Давид, Йоана и тяхното общо дете Благой. Петимата са като голямо щастливо семейство, за което свидетелстват усмивките на лицата им.

“Само те ме карат да забравя да снимам себе си”, пише Златка към друга снимка, на която баткото Давид е на пързалката с малкия Благой.

Благой Георгиев има и 5-годишен син Елай, плод на любовта му с татарката Есмер Омерова. Тя обаче го държи далеч от баща му и дори се говори, че момчето не знае, че е син на българина. Мислел за свой татко втория мъж на майка си. При последната среща между Благой и Елай детето било само на годинка, което означава, че не пази никакви спомени.

Преди четири дни пък Благо и Златка отпразнуваха 3-годишнината си.

„Честит ни празник, маци! ️Радвам се, че си моя любим, най-добрия приятел и най-грижовния баща. Знаеш, че винаги съм до теб и в добро, и в лошо! Още много по 3 години ще имаме“, написа Злати в „Инстаграм“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ