Георги Илиев каза какво трябва да направи Черно море, за да побеждава

344

Отборът на Черно море трябва да бъде по-търпелив и концентриран пред гола през новия сезон, и да се научи да побеждава и когато не играе най-добрия си футбол, ако иска да изпълни високите си цели. Това заяви Георги Илиев след успеха с 2:1 над Ботев (Враца) на старта в Първа лига.

Eто как капитанът коментира срещата на „Тича”:

„Първият мач в едно първенство винаги е доста коварен. Така беше и миналата година, когато победихме Витоша с 1:0, а сега надиграхме с 2:1 друг новак.

Играта ни не беше слаба, макар че има много повече да се желае от нея. Но през миналия сезон например играхме добре в някои мачове, а загубихме. Затова трябва да се научим да побеждаваме и когато не играем най-добрия си футбол, ако искаме да изпълним високите си цели. В началото на второто полувреме срещу Враца създадохме достатъчно ситуации, за да решим двубоя. Не го направихме, а впоследствие допуснахме отделни грешки, когато тръгнахме ва банк за победа.

Това означава, че е необходимо Черно море да е по-търпелив и по-концентриран пред гола. Не може да се отрече, че съперникът бързо преливаше и направи добри контри, а и нашите грешки му помогнаха. Като цяло двата отбора изтърваха положения и както да беше завършил мача, единият винаги щеше да е недоволен.

В тези първи срещи, обаче най-важни са трите точки и аз се радвам, че са за нас.”

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ