Константинов не губи надежда за Братоев, но проблемите в отбора са огромни. Положението е „четири сватби и…

01jpg

Селекционерът на мъжкия национален отбор Пламен Константинов коментира ситуацията около контузията на Георги Братоев в глезена, която почти сигурно ще го извади от участие на Световното първенство в България и Италия от 9 до 30 септември.
“Диагнозата на проф. Дюпон е сериозна, но имам още малко надежди. Утре Георги трябва да премине на преглед в Париж и при хирурга, който извършва операциите. Все пак преди да взема окончателно решение, ще изчакам да видя и неговото становище. Има макар и малка възможност той да е на друго мнение”, заяви Пламен Константинов пред „Спортал“ от Белмекен, където от днес 18 волейболисти започнаха лагер. “Иначе разполагам с още трима разпределители Георги Сеганов, Добромир Димитров и Иван Станев, които се готвят за Мондиал 2018”, добави Пламен Константинов.

Той коментира ситуацията около здравословното състояние на повечето му избраници. „Теодор Тодоров и Николай Николов започват тренировки с тима на Белмекен и тук ще си проличи до колко може да се натоварват и да тренират нормално. Тодор Скримов също сега започва по-сериозни тренировки и ще видим как ще се отразят те на ахилеса му. На Боян Йорданов трябва да му се постави още една инжекция и той в началото няма да може да тренира пълноценно. Малко по-късно ще стане ясно и как ще се справи, след като започне и заниманията с топка”, заяви Пламен Константинов.

“Положението е: “Четири сватби и…” Имаше един филм такъв, нали? Сватбите в отбора са 4 – на Тодор Скримов, Николай Учиков, Виктор Йосифов и на Добромир Димитров и са в юли. Ще видим какво ще стане през септември…”, добави Пламен Константинов пре Sportal.bg.
Националите по волейбол започнаха подготовка за СП+28

“Днес започваме лагера на Белмекен. След няколко дни ще съм по-наясно със състоянието на отбора”, добави селекционерът на България.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ