Манолев почна тренировки на Панчарево – ЦСКА обяви какво правят титулярите от победата над Локо Пд

манолев

Станислав Манолев започна индивидуални тренировки на базата в Панчарево днес, след като се прибра от Германия, където се възстановяваше в рехабилитационен център, който се грижи за здравето на футболистите на германския гранд Щутгарт. Очаква се скоро той да започне занимания с основната група и след няколко седмици да бъде на разположение на треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро.

Освен Манолев, Стойчо Атанасов също тренира индивидуално, а Енрике Рафаел придължава да лекува тежката контузия, която получи в Рига.

Титулярите от първия мач за сезона в Първа лига срещу Локомотив Пд, който ЦСКА спечели с 2:0, възстановяваха днес, а останалите тренираха на пълни обороти.

На тима предстои важен мач срещу Адмира Вакер. Първият двубой от втория квалификационен кръг на Лига Европа е на „Армията“ в четвъртък (26 юли) от 20:00 часа.

За срещата ще бъдат отворени само секторите А и В на „Армията“, но капацитетът им ще бъде увеличен със седящите места от сектор Г.

Цените на билетите за мача ЦСКА – Адмира Вакер са:

– Сектор А – 20 лева

– Сектор В – 12 лева

– ВИП ложа – 150 лева

Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно.

Билети могат да бъдат закупени от фен магазина на „Армията“, мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на „Арена Армеец“.

Картодържателите имат възможност да закупят билет с 10% отстъпка за мястото, описано на картата им. Те могат да се възползват от намалението при закупуване на билет от касата до фен магазина на „Армията“. Тя ще работи от понеделник до сряда от 10:00 часа до 18:00 часа и в деня на мача, четвъртък (26 юли), от 10:00 часа до 20:00 часа.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ