Само чудо ще размине ЦСКА с европейски гранд в третия кръг в ЛЕ! Доминаторът в турнира се облизва за Славия

1

УЕФА направи разбивките за жребия за третия предварителен кръг на Лига Европа, който ще започне в 15 ч. днес.

От двата родни участника в турнира ЦСКА изтегли късата клечка, падайки се в поток, в който три от потенциалните им пет съперника са гръцкият колос Олимпиакос, френският Бордо и миналогодишният шампион на Холандия Фейенорд. На пръв поглед ще изглежда, че късметът се е усмихнал на „червените“, ако им се падне победителят от двойката Чихура (Гру) – Марибор (Сло). Словенците елиминираха Левски преди две години във втория предварителен кръг след победа 1:0 като домакин и равенство 1:1 на „Герена“.

Славия попадна в по-приемлива група, но е ясно, че „белите“ ще са аутсайдер срещу всеки от съперниците, ако преди това преодолеят хърватския гранд Хайдук (Сплит). Най-сериозното име в потока е испанският Севиля, който превърна Лига Европа в своя доминантна територия през годините.

Интересно е, че компания  на Славия в разбивката прави и двойката Жалгирис – Вадуц. Лихтенщайнският тим елиминира Левски на старта на тазгодишната кампания.

Потенциалните противници на ЦСКА:

Олимпиакос
Вентспилс – Бордо
Чихура – Марибор
Фейенорд
Стярнан – Копенхаген

Потенциалните противници на Славия:

Севиля – Уйпещ
Мьолде – Лач
Кайрат – АЗ Алкмаар
Рапид Виена
Рудар – ФКСБ (Стяуа Букурещ)


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ