Ще се разминат ли ЦСКА и Славия с фаворитите в Европа и кой ще се натресе на Лудогорец? Време е за жребият за третия кръг

1

Днес в Нион (Швейцария) в централата на УЕФА ще бъде теглен жребият за третия квалификационен кръг на Шампионската лига и Лига Европа. България ще има три представителя – Лудогорец, ЦСКА и Славия. Жребият за ШЛ започва в 13:00 часа. Потенциални съперници на разградчани, ако преди това преодолеят унгарския МОЛ Види, са някои от следните двойки: БАТЕ Борисов – ХИК Хелзинки, Динамо Загреб – Апоел Беер Шева, Шкендия – Шериф Тираспол, ЧФР Клуж – Малмьо, Цървена звезда – Судува и АЕК Атина.

Лудогорец е поставен. Мачовете от третия квалификационен кръг ще са на 7, 8 август и 14, 15 август.

Жребият за Лига Европа започва в 15:00 часа. ЦСКА и Славия ще бъдат представяни от дългогодишния шеф на международния отдел на червените Илия Илиев. Сред потенциалните противници на двата ни представителя, които няма да са поставени, са: Зенит, Олимпиакос, Брага, Гент, Фейенорд, Рапид Виена, Риека, Заря Луганск, Истанбул Б, Люцерн, Брьондби, Университатя Крайова и др.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ