Дори треньорът им не знае как ще изглежда Верея срещу Септември! Надява се просто да събере група за мача

септември верея

Новият старши треньор на Верея Иван Колев, който пое тима през лятото, бе доста песимистично настроен преди старта на сезона. Днес заралии приемат Септември София, който изглежда далеч по-стабилно от своя опонент. И ако Николай Митов ще е наясно с какъв потенциал разполага, то дори и за самия Колев Верея в момента е енигма.

„Започваме срещу корав съперник. Още не сме оформени окончателно като отбор. Няма промяна от последния ни мач. Има още играчи, които наблюдаваме, и такива, които очакваме да дойдат на проби. Ще стиковаме отбора в движение. Имаме нужда от още време. Очакваме и появата на нападател. Но няма да е за двубоя със Септември. Ще е чужденец, българи не останаха. Освободихме датския нападател, който бе на проби“, коментира Колев пред „Тема Спорт“.

Верейци бяха на лагер в Словения, като изпробваха доста иностранци. Реално заралии ще са напълно различен тим от миналия сезон.

„Ще се опитаме да се противопоставим на Септември. Сега нямах възможност да ги гледам, да имам информация за тях. За миналия сезон впечатленията ми са много добри. Предполагам, че сега ще търсят надграждане. Надявам се да извадим 14-15 полеви играчи за мача. Имаме и двама вратари. Двама са с контузии и лекарският щаб прави всичко възможно да ги вдигне“, каза Колев. В момента Верея разполага с точно 18 картотекирани играчи в БФС.

ВЕРЕЯ – СЕПТЕМВРИ

Вероятни състави: 

ВЕРЕЯ: Георгиев, Илиев, Иванов, Йоргенсен, Ахмед, Мдумбу, Тевия, Маламов, Мечев, Огнянов, Станчев

СЕПТЕМВРИ: Галев, Стоичков, Диаби, Добрев, Стоянов, Чандъров, Алвеш, Галчев, Гади, Байду, Будинов

Стадион: „Трейс Арена“, Стара Загора
Съдия: Георги Кабаков

Начало: 20:45 часа

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ